FACILITEITEN

    Faciliteiten
  • Heerlijk Orange Park Restaurant
  • 9 verschillende sauna's
  • Binnen en buitenrustruimtes
  • Prachtig zonneterras
  • Zwembad, whirlpool en dompelbad

Baden

Heerlijk zwemmen en naar de sauna? Dat kan bij Orange Wellness Centre te Alphen aan den Rijn.

Zwembad

Een binnenzwembad met heerlijk warm water, ideaal om tussen de saunarondes door heerlijk te bewegen en te ontspannen. Misschien niet het grootste zwembad dat u ooit heeft gezien, maar zeker een van de fijnste zwembaden voor de saunabezoeker. Doordat er gebruik wordt gemaakt van zoutelectrolyse in plaats van directe chloorinjectie zijn de atmosfeer en het water extra aangenaam. Het zwembad is alleen via een trap te bereiken.

Koel dompelbad

Een sauna zonder koel dompelbad is voor de echte saunaliefhebber geen sauna. Niet iedereen houdt van deze manier van afkoelen na een sauna, maar het gevoel dat een koel dompelbad goed gebruikt kan opwekken is echt het proberen waard.

Voetenbaden

Er zijn meerdere plaatsen met voetenbaden bij Orange Wellness Centre. Het nemen van een voetenbad helpt ter voorbereiding op de warmtebeleving van de sauna. Ook is een voetenbad een heerlijke vorm van weldadige ontspanning tussen de saunagangen door.

Whirlpool

In de patio vindt u een whirlpool waar u heerlijk kunt relaxen in het bubbelende water. De bubbels stimuleren de bloedsomloop en hebben een masserende werking. En dat onder de sterrenhemel bij mooi weer!


Delen op Facebook