Wanneer je jezelf al een tijd lang niet zo goed voelt, zowel fysiek als mentaal, is het verstandig om hier open over te zijn en hulp te gaan zoeken. Dit klinkt misschien wel al als een hele grote stap, maar als je ergens mee zit is het toch wel het beste om daar gewoon over te praten. Praat met vrienden, met familie, praat met diegene die jij vertrouwt. Door het openlijk over je problemen te hebben, kom je misschien wel samen tot een oplossing. Dat is echt veel fijner dan er alleen maar in jezelf over te piekeren. Samen kom je echt verder! Toch is het wel zo dat hoe goedbedoeld de adviezen van je vrienden en familie ook zijn, het geen psychologen of psychiaters zijn. Het is fijn om met je dierbaren te praten over wat er in jou om gaat, maar realiseer je wel dat zij niet gespecialiseerd zijn om jouw te helpen bij mentale problemen. Als je er met hen niet uitkomt, dan is het goed om hulp te zoeken bij een psycholoog Amersfoort.

Wij bij de Piekerpoli zijn een team van psychologen die jou kunnen helpen met jouw mentale problemen. Dit klinkt misschien een beetje vaag, maar wij kunnen jouw helpen bij dingen als een burn-out, depressiviteit, een persoonlijkheidsstoornis, bij piekeren en nog veel meer. Twijfel je of je één van deze dingen hebt? In dat geval is het het beste om ons gewoon even te bellen. Ook staan op onze site de meest voorkomende symptomen van piekerklachten. Wanneer je ons gebeld of ge-emailed hebt, bespreken we samen of de Piekerpoli de beste plek is voor jou. Als dat zo is, dan kan je terecht bij een van onze locaties, bijvoorbeeld de psychologenpraktijk Tilburg. Wij werken niet met wachtlijsten waardoor je meestal al binnen twee weken bij ons terecht kan.

Tijdens de eerste afspraak proberen wij meer inzicht te krijgen in jouw situatie en vanaf dat moment ga jij met je therapeut oplossingsgericht aan de slag. Het doel is natuurlijk om jouw problemen zo snel en zo goed mogelijk te verhelpen. Met dat doel in ogen hebben wij verschillende soorten therapievormen, voor iedereen werkt weer iets anders goed!