Stel: u komt thuis na een dag hard werken. Uw spieren zijn vermoeid, u bent vermoeid. U wilt maar 1 ding: even helemaal niks aan uw hoofd en ontspannen. En hoe mooi is het dan om uw tuin in te lopen en plaats te nemen in uw eigen hot tub houtgestookt. Dat is wat ze dus altijd bedoelen met kwaliteitsmomenten. Nooit meer naar een wellness in de buurt – gewoon in uw eigen tuin een hot tub. Om alleen in te zitten of met uw eventuele partner en misschien vrienden.

Klinkt aantrekkelijk? Dat begrijpen we. En houtgestookte hot tubs zijn er voor bijna iedere tuin. Van een grote riante achtertuin tot een knus terras. Ze zijn gemiddeld rond de 2 meter in diameter.

Hot tub houtgestookt: u en uw lichaam komen tot rust

Natuurlijk prachtig, zo’n hot tub in de tuin. Alleen al de aanblik van een eigen soort wellness bij huis is al een droom. Maar daarnaast is het ook nog eens goed voor uw lichaam zelf. het warme water van een hot tub laten uw spieren ontspannen. Zeker fijn na een flinke inspanning tijdens sporten. En terwijl uw spieren zich ontspannen, ontspant daarbij uw geest ook. U voelt de stress van uw afglijden. Bijkomend voordeel daar weer van is dat u een betere nachtrust heeft. U slaapt dieper dankzij het warme water van de houtgestookte hot tub.

En dat dus het hele jaar door. Het hele jaar door kunt u zowel van als in uw hot tub genieten. Mede ook dankzij het geluid en de geur van het knapperend hout. Pure romantiek eigenlijk. het opwarmen duurt even (gemiddeld een paar uur), maar dan heeft u wel wat.

Waarom een houtgestookte hot tub?

  • Lange levensduur
  • Vermindert stress
  • Ontspanning voor lichaam en geest
  • Echte eyecatcher en wellness in de tuin
  • Het hele jaar door vakantiegevoel in uw eigen tuin

Soorten houtgestookte hot tubs

Hot tubs (houtgestookt) zijn er dus voor bijna iedere tuin en in verschillende vormen. Zo zijn er ronde hot tubs, vierkante en met design stenen aan de buitenkant. Extra luxe! Qua formaten moet je denken aan een diameter rond de 2 meter. Of 2 meter aan de zijden van de vierkante hot tub. Allen hebben ze genoeg ruimte voor tenminste 4 personen.

Nog een leuk en handig detail is dat rondom de schoorsteen in de tub een tafeltje zit. Zo kunt u dus met uw biertje, wijntje of ander drankje en hapje genieten in uw eigen achtertuin.

Gemaakt van aluminium

Oorspronkelijk werden hot tubs gemaakt uit hout. Maar hout en water hebben – als ze samen gaan – niet altijd een lange levensduur. Kies daarom voor de voordelen van aluminium hot tubs. Aluminium biedt de allerbeste robuustheid en dus ook duurzaamheid. Een eigen tub is natuurlijk even een investering, maar dan wilt er wel echt lang mee door kunnen. U wilt geen houtrot ontdekken, of dat de tub niet goed schoon te maken is en u wilt dat het seizoen in en uit buiten kan blijven staan. Daarom: aluminium.