Opzoek naar een fijn beautyproduct, maar gaat het eindeloze aanbod van verzorgingsproducten jou een beetje duizelen? Daar gaat vanaf nu verandering in komen, een keuze maken is niet meer lastig als je de voordelen van Biodermal kent! Biodermal is een toonaangevend huidverzorgingsmerk met Franse roots en is favoriet bij menig visagist. De producten van Biodermal zijn niet alleen gebaseerd op ecologische en dermatologische aspecten, ze richten zich ook op het behoud en het versterken van de huid én geven je huid een boost van binnenuit. Al overtuigd? Dit zijn de 3 beste Biodermal producten die heel fijn zijn voor je dagelijkse beauty routine!

#1 Biodermal Sensibio H20 Micellar Water

Het assortiment van Biodermal bestaat uit velen producten, maar als je op zoek bent naar een olievrije make-up remover is de Biodermal Sensibio H20 Micellar Water echt wat voor jou. De huid wordt grondig gereinigd door de parabeen,- olie,- en alcoholvrije formule. Ook verwijdert het Micellar Water vervuiling, onzuiverheden en achtergebleven make-up resten. Verder is de make-up remover dermatologisch getest en wordt de huid zowel gereinigd als gekalmeerd. De Biodermal Sensibio H20 Micellar Water kan twee keer per dag gebruikt worden om een optimaal resultaat te behalen.

#2 Bioderma Atoderm Lip Stick

Voeden, hydrateren en je lippen laten stralen; de Boidermal Atoderm Lipstick doet het allemaal. De combinatie van vitamine E en laminaria extracten helpen om meer vocht vast te houden en maken je lippen weer zacht en soepen. De lipstick is voorzien van een heerlijke frambozengeur en is zeer geschikt voor gevoelige lippen. Zelfs tijdens de winter beschermt de Biodermal Atoderm Lipstick tegen kloofjes en droogte. Daarnaast is de Lipstick vrij van parabenen en hypoallergeen.

#3 Biodermal Sensibio AR Cream

De Biodermal Sensibio AR Cream is méér dan alleen een fijne dagcrème. Naast dat de formule kalmeert en hydrateert, vermindert het ook roodheid van de huid. Hierdoor is dit product de ultieme basis van je make-up. Het Rosactive patent vermindert roodheid van de huid, bijvoorbeeld veroorzaakt door hitte, zonnebrand, jeuk of uitslag. Door kalmerende middelen als enoxolone, allantoïne en algenextracten is de Biodermal Sensibio AR Cream ook geschikt voor de gevoelige en onrustige huid.