Vandaag een artikel over online yoga. We bevinden ons momenteel in de tweede golf van het coronavirus. Dit betekent dat we veel thuis moeten zitten en dat het bijvoorbeeld niet mogelijk is om naar de sportschool toe te gaan of om naar je yogales toe te gaan. Tevens hebben we te maken met een avondklok en veel mensen hebben hier moeite mee. Niet voor niets kwamen er rellen toen de overheid hiervoor koos. Uiteraard is het noodzakelijk dat dit gebeurt, echter is het te begrijpen dat veel mensen hier moeite mee hebben. Het leven is nou eenmaal even anders en veel dingen kunnen we niet meer doen. Dit is in veel gevallen slecht voor onze mentale toestand, maar ook voor onze fysieke toestand. Gelukkig zijn er veel ondernemers die creatief zijn. Zo is het nu bijvoorbeeld ook mogelijk om online yoga te volgen. Met behulp van online yoga kan jij alsnog bewegen en rustig worden.

Alsnog bewegen

Online yoga is super mocht jij dit altijd gedaan hebben en mocht jij dit nu missen. Met behulp van online yoga kan jij alsnog doen wat je altijd al zo leuk vond. Dankzij een livestream kan jij alles goed volgen en nadoen. Tevens kan je dan ook andere mensen spreken en heb je wat meer contact met andere mensen. Hele dagen thuis zitten is erg vervelend en het blijft enorm belangrijk om met andere mensen in contact te staan. Ben jij geen fan van yoga? Dan zijn er gelukkig nog genoeg andere dingen die je online kunt volgen. Veel sportscholen doen bijvoorbeeld erg hun best om hun leden alsnog te kunnen laten sporten. Misschien doet jouw sportschool dit ook wel? Kijk daarom even op hun social media of op hun website, hier wordt dit vast wel aangegeven.

Blijf in beweging

Tijdens de lockdown is het van groot belang dat je blijft bewegen. Ga af en toe een rondje lopen, hardlopen of stap op de fiets. Doe je dit niet, dan is dit natuurlijk erg slecht voor je gezondheid. Je wilt waarschijnlijk niet flink aankomen en juist daarom zal je voldoende moeten bewegen. Tevens is het aan te raden om op je voeding te letten. Niet alleen omdat je hierdoor minder snel aan zult komen, maar ook omdat het belangrijk is om de juiste bouwstoffen binnen te krijgen. Ook hierdoor ga je beter in je vel zitten.

Ritme

Een ander belangrijk punt tijdens de lockdown is het vasthouden van het ritme dat je altijd had. Ging jij om 23.00 slapen en stond jij om 08:00 op? Zorg er dan voor dat je dit nu ook doet. Ritme is enorm belangrijk om goed in je vel te blijven zitten. Doe jij dit niet, dan wordt het leven een stuk lamlendiger.