Over een paar maanden begint de zomer alweer. Het is het afgelopen halfjaar aardig koud gewest, na jaren is er zelfs weer sneeuw gevallen. Het is niet raar dat we uitkijken naar een warme zomer. In de zomer kan je erop uitgaan, maar ook gewoon lekker thuis chillen in jouw eigen tuin. Uw tuin hoort hier dan wel klaar voor te zijn. In dit artikel leest u hoe uw tuin helemaal summerproof wordt.

Een bubbelbad

Om met de deuren in huis te vallen: een opblaasbare jacuzzi is onmisbaar voor in uw tuin.

Zo een jacuzzi is er bijvoorbeeld voor 6 personen. Het bubbelbad is dan voorzien van 140 bubbel jets. U krijgt een perfecte massage door dit grote aantal jets. Wat ook fijn is, is het feit dat de bubbelbaden in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Waarom zou u dit nou niet in uw tuin willen hebben? De jacuzzi is makkelijk te onderhouden, stil en ook nog eens energiezuinig.

Een veld van kunstgras

Het tweede deel van de tuin is een kunstgrasveld. U houdt uw eigen tuin, dus waarom zou u niet zelf uw kunstgras leggen? Het is een proces dat enkele uren kan duren. Het aanleggen gaat als volgt: Allereerst verwijdert u het oude gras. Vervolgens brengt u een zandbed aan. Vervolgens laat u het zandbed uitvlakken en inwateren. Hierna brengt u het onderste doek aan. Na het leggen van het onderzeil gaat u starten met het kunstgras leggen. Als het kunstgras is gelegd, is het mogelijk om te beginnen met het doorknippen van de naden. Let hier goed op. Na het knippen van de naden moeten ook de naden worden verlijmd. Hierna kunt u het kunstgras pas gaan snijden. Zet het kunstgras na het snijden vast met haken. De volgende stap is het kunstgras borstelen. De laatste stap is het belangrijkste. Het komt erop neer dat u moet genieten. Op dit punt hoort het zo te zijn dat u een tuin heeft met een kunstgrasveld wat er mooi en strak uit ziet.

Het combineren van beide

Het resultaat mag er zijn. Het opblaas bubbelbad en het veld van kunstgras zullen elkaar aanvullen. Het is ook leuk om de tuin aan te vullen met plantjes. Wanneer er naar de tuin wordt gekeken zal dit een geweldig gevoel geven. De zomer start al bijna. Het is nu de tijd om de tuin alvast in orde te hebben!