Als je op zoek bent naar de juiste raambekleding, wil je graag voor raambekleding gaan waar je dan ook echt wel lang van kan genieten. Raambekleding ga je niet even snel veranderen. Er zijn behoorlijk veel verschillende raambekleding. Er zit altijd wel wat bij wat past bij jouw interieur.

Raamdecoratie voor iedere situatie

Als jij aan raamdecoratie denkt dan is het eerste wat er in je op komt: bescherming voor de zon. Natuurlijk is dat ook zo maar er zijn natuurlijk veel meer redenen. Zo behoudt je de warmte in huis of juist buiten je huis. Je kunt ook privacy met raamdecoratie realiseren. En ook niet onbelangrijk je creëert sfeer in je huis. Met gordijnen en jaloezieën maak je van jouw huis een echt thuis. En daarbij kan je ook nog eens raamdecoratie op maat laten maken.

Verschillende soorten raamdecoratie

Er is een heel ruim assortiment met raamdecoratie. Zo kan je kiezen uit materiaal, kleur en typen jaloezieën en gordijnen. Zo kan je kiezen uit:

·        Gordijnen

·        Rolgordijnen

·        Dakraam rolgordijnen

·        Duo rolgordijn

·        Aluminium jaloezieën

·        Houten jaloezieën

·         Pvc Jaloezieën

·        Vouwgordijnen

·        Plisségordijnen

Je merkt wel keuze genoeg en er is altijd wel iets wat bij jou huis past. De jaloezieën en gordijnen hebben alleen vijf jaar garantie. De materialen en stoffen van de gordijnen en jaloezieën zijn allen van een hele hoge kwaliteit. Zo zijn er ook ilumio raambekleding voor dakramen en draai-kiepramen.

De duo rolgordijnen

De duo rolgordijnen wordt ook wel roljaloezie, zebra gordijn of multishade genoemd. Wanneer je meer controle wilt over de lichtinval dan zijn de duo rolgordijnen daar heel erg geschikt voor. Doordat de duo rolgordijnen 2 stofstroken hebben gaan die langs elkaar heen waardoor je zelf de hoeveelheid licht kan bepalen wat je naar binnen wilt laten komen en hoeveel inkijk je wilt hebben. Wanneer je wilt dat het goed aansluit op je interieur heb je een ruime keuze uit kleur, bediening, stoffen, tinten en bevestiging. Wanneer je graag standaard maten wilt is dat geen enkel probleem maar je kunt ze ook op maat laten maken. Ook kan je er voor kiezen om het bedieningskoord links of rechts te laten maken. De duo rolgordijnen is van polyester gemaakt waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn met een vochtig doekje.

Lichtdoorlatende duo rolgordijnen

Wanneer je het niet te donker wilt hebben in de ruimte dan zijn de duo rolgordijnen daar goed voor. Je kunt dan zelf bepalen hoeveel licht er naar binnen komt. Ondanks dat je dan wel licht naar binnen laat komen kan je nog steeds privacy houden. Door de stof kan er niet van buiten naar binnen gekeken worden.

Kind veilige duo rolgordijnen

De duo rolgordijnen zijn voorzien van de Europese norm EN 13120. Dit betekend dat ze kind veilig zijn. Bij de meegeleverde koordhanger kan je het bedieningskoord heen wikkelen. Je kunt dan het duo rolgordijnen eenvoudig bedienen en het koord veilig opruimen voor kinderen. Voor de lengte en hoogte van het bedieningskoord gelden regels waar aan gehouden wordt.